Diensten

9 jaar. Zo oud was ik toen ik mijn eerste feest organiseerde.

Mijn ouders waren 12,5 jaar getrouwd en hoefden dat niet per se te vieren. ‘Te druk met van alles en nog wat’. Zonde, vond ik toen al. Want dit soort mijlpalen zijn absoluut de moeite waard om bij stil te staan. Het leven is immers een feestje.
Een paar weken later stond de gehele familie, vanuit alle hoeken en gaten in Nederland, bij mijn ouders in Den Haag op de stoep. Surprise!

‘Celine regelt dat wel’

Voor intimi ben ik in die jaren erna altijd de aangewezen persoon geweest om feesten, partijen, bruiloften en evenementen te organiseren. ‘Celine regelt dat wel’ – in dat kader.
Tijdens mijn loopbaan als journalist bij mijn vorige werkgever organiseerde ik ook jarenlang diverse borrels, bedrijfsfeestjes en boekenmarkten. De reacties waren vrijwel altijd lovend.

Geslaagde dag

Sinds 2016 bied ik mijn expertise ook aan externen aan. Voor feesten, partijen, evenementen, (bedrijfs)borrels en wat al niet meer, neem ik de organisatie graag op mij. Wensen en behoeftes inventariseren, locatie zoeken en boeken, communiceren met externe leveranciers, zorgen voor de RSVP en op de dag zelf (eventueel) aanwezig om de laatste dingen in orde te maken; het is wat ik met plezier doe.

Terug naar vorige pagina