Diensten

Ben je op zoek naar:
  • een enthousiaste journalist/tekstschrijver die weet hoe je een goed opgebouwd verhaal moet schrijven?
  • iemand die écht naar geïnterviewde luistert, maar ook kritisch is?
  • inspirerend schrijft, in plaats van met een cynische of zure ondertoon?
Aangenaam!

Als journalist schrijf ik nu ruim 15 jaar diverse tekstproducties: van (human interest) interviews tot reportages. De eerste acht jaar deed ik dit in vaste dienst voor het AD, nu als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ook schrijf ik (commerciële) teksten, zoals persberichten, op aanvraag. Sinds 2022 maak ik, samen met een collega, de podcast Dolle Maria’s.

Op maat

Wie op zoek is naar een creatieve en leerzame invulling voor een dag(deel): ik geef workshops en cursussen over journalistiek, media en tekstschrijven. Zo geef ik een inkijkje in de journalistieke wereld, geef ik tips hoe je je als geïnterviewde optimaal voorbereidt op een interview en vertel ik hoe je met het bedrijf of de organisatie het best in het oog springt. Ook geef ik tips hoe je een persbericht schrijft dat niet direct in de prullenbak verdwijnt. De cursus wordt op maat gemaakt, neem hier gerust contact over op.

Ik werk op basis van de leveringsvoorwaarden van de NVJ.
Ik ben aangesloten bij het netwerk Haagse VrouwenZaken.

Terug naar vorige pagina